Projectes en curs

Projectes de consultoria i servei que els nostres clients ens han confiat per créixer plegats

Projectes
Photo of Ticae Telecom

Ticae Telecom

https://ticae.com/

Ticae és un operador de telecomunicacions de proximitat, situat a Cardedeu, Vallès Oriental. El seu principal objectiu és oferir solucions de qualitat a empreses i particulars aportant el valor de la proximitat i oferint un tracte proper i personal. També realitzen projectes a mida de Telecomunicacions.

A Glutec els ajudem en tota la part d’infraestructura de sistemes aportant el valor de les solucions de codi obert al camp de l’operació de xarxa. Donem suport a la seva infraestructura troncal basada en una solució hiperconvergent amb virtualització de la xarxa (NFV).

Photo of Witeklab

Witeklab és una empresa dedicada al desenvolupament de teconologies sense fils aplicades en múltiples camps de l’enginyeria, especialment de l’enginyeria civil de grans infraestructures i la construcció. Són experts en IoT i tot tipus de dispositius de sensorica.

Nosaltres els ajudem en tota la part de sistemes informàtics i integracions de diferents aplicacions de càlcul científic. També som el seu proveïdor de serveis al núvol.

Photo of Youplanet

Youplanet és una coneguda firma dedicada al marketing i de gestió del talent amb propostes de valor per a grans marques i esdeviniments. A més també són productora audiovisual i col·laboren amb els influencers de més renom de parla hispana.

Des de Glutec els acompanyem tot aportant solucions de IT especialitzades per entorns on es requereix una gran capacitat d’emmagatzematge i velocitat, al tractar-se d’una organització que produeix contingut audiovisual.

Photo of Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

https://www.ub.edu

Els investigadors de la Universitat de Barcelona realitzen experiments que requereixen la utilització de forces recursos computacionals per les seves investigacions.

Des de Glutec els assessorem sobre quin equipament necessiten, els subministrem material i a més els ajudem amb l’enginyeria necessària per a que puguin utilitzar els recursos de forma eficient.